FJ Software Foren-Übersicht  
 Homepage   •  Suchen   •  FAQ   •  Mitgliederliste   •  Registrieren   •  Login
 MyPhoneExplorer no longer syncs Thunderbird 78.5.0 (32-bit) Nächstes Thema anzeigen
Vorheriges Thema anzeigen
Neues Thema eröffnenNeue Antwort erstellen
Autor Nachricht
Smokindog



Anmeldedatum: 05.11.2019
Beiträge: 2

BeitragVerfasst am: Do Dez 03, 2020 19:55 Antworten mit ZitatNach oben

I also posted this in the Thunderbird forum.

-----
https://support.mozilla.org/en-US/questions/1315914#answer-1372949
-----

I've been using MyPhoneExplorer for years to keep my Android phone in sync with my Thunderbird address book and calendar.

With the recent Thunderbird upgrade to 78.5.0 (32-bit), the contact sync no longer works between the two, failing with

"Loading entries from Thunderbird failed"

I don't seem to be able to upload screenshots here.

The first time I ran MyPhoneExplorer a new plugin (V3.0.11) did get loaded for Thunderbird. I've tried uninstalling and reinstalling but no help. I even tried rebooting between each step for "precaution".

I've tried restarts and reboots, making sure Thunderbird was launched first, and even running MyPhoneExplorer with admin privileges. I'm running Version 1.8.15 of MyPhoneExplorer on a W10 64 bit platform. The Android client (Galaxy S8+) is 1.0.74
Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
justcosmic1



Anmeldedatum: 30.09.2011
Beiträge: 24

BeitragVerfasst am: Sa Dez 05, 2020 05:00 Antworten mit ZitatNach oben

Yeah I have exactly the same experience.
Seems something changed and TB now requires an MPE extension which perhaps isn't functioning?
Like you I have been using MPE for years without issue.
Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
KentonS



Anmeldedatum: 12.06.2013
Beiträge: 16
Wohnort: Detroit, MI, USA

BeitragVerfasst am: So Mai 23, 2021 22:15 Antworten mit ZitatNach oben

Yup! Same experience here.

I just upgraded to Thunderbird 78.10.2 (32-bit). I then upgraded the MyPhoneExplorer Add-on to 30.0.12. Contact Sync no longer works, failing with the same message reported by smokindog.

I'm running Version 1.8.15 of MPE on Windows 7 64-bit.
The Android MPE client (Motorola G5 Plus) is 1.0.77.
Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Pierre le Lidgeu



Anmeldedatum: 02.06.2021
Beiträge: 3

BeitragVerfasst am: Mi Jun 02, 2021 18:58 Antworten mit ZitatNach oben

Watch this topic Wink

--> https://www.fjsoft.at/forum/viewtopic.php?t=34430
Very Happy
Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Beiträge der letzten Zeit anzeigen:      
Neues Thema eröffnenNeue Antwort erstellen


 Gehe zu:   



Nächstes Thema anzeigen
Vorheriges Thema anzeigen
Du kannst keine Beiträge in dieses Forum schreiben.
Du kannst auf Beiträge in diesem Forum nicht antworten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht bearbeiten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht löschen.
Du kannst an Umfragen in diesem Forum nicht mitmachen.

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Alle Zeiten sind GMT + 1 Stunde
Deutsche Übersetzung von phpBB.de