FJ Software Foren-Übersicht  
 Homepage   •  Suchen   •  FAQ   •  Mitgliederliste   •  Registrieren   •  Login
 W810 phone could not be identified Nächstes Thema anzeigen
Vorheriges Thema anzeigen
Neues Thema eröffnenNeue Antwort erstellen
Autor Nachricht
Gast






BeitragVerfasst am: Sa Aug 05, 2006 18:25 Antworten mit ZitatNach oben

How do i set up the software to read my W810i - i receive the "Telephone could not be identified" error..??

thx
FJ
Site Admin


Anmeldedatum: 15.02.2006
Beiträge: 30420
Wohnort: Tirol

BeitragVerfasst am: Sa Aug 05, 2006 19:07 Antworten mit ZitatNach oben

Please read the FAQ first. If you're not able to fix the problem then read this before you post the next time
Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht sendenE-Mail sendenICQ-Nummer
Gast






BeitragVerfasst am: So Aug 06, 2006 00:33 Antworten mit ZitatNach oben

My appologies - i entered straight into the english site and did not notice there was an FAQ section.. Please help with the below?

I have located my phone at port 7 & 8 using setupCOM and the modem is listed in control panel in modems & device manager

- Model of your phone - W810i
- Type of connection - USB
- MPE-version - MPE 1.4.5
- Windows version - Win2000
and at last in some cases it would help if you post your
- firmware version - unknown - i have tried the funny series of pressing nav buttons with * keys, and all that happens is i run around the same menu..

and the lines from the debug file..

******************************************************************
06/08/2006 00:23:57 :> Windowsversion: Microsoft Windows 2000 (v5.0)
06/08/2006 00:23:57 :> Language: ENS (English)
******************************************************************
06/08/2006 00:23:57 :> Running Process: Ÿ
06/08/2006 00:23:57 :> Running Process: \SystemRoot\System32\smss.exe
06/08/2006 00:23:57 :> Running Process: \??\D:\WINNT\system32\winlogon.exe
06/08/2006 00:23:57 :> Running Process: D:\WINNT\system32\services.exe
06/08/2006 00:23:57 :> Running Process: D:\WINNT\system32\lsass.exe
06/08/2006 00:23:57 :> Running Process: D:\WINNT\system32\Ati2evxx.exe
06/08/2006 00:23:57 :> Running Process: D:\WINNT\system32\svchost.exe
FJ
Site Admin


Anmeldedatum: 15.02.2006
Beiträge: 30420
Wohnort: Tirol

BeitragVerfasst am: So Aug 06, 2006 07:08 Antworten mit ZitatNach oben

I would need the logfile of MyPhoneExplorer - not from the system Wink.
You'll find it at C:\Programs\MyPhoneExplorer\Debug.txt

Please note:
- first connect your phone to cable and select "Phone-Mode"
- then start MyPhoneExplorer and try to connect
- then post the logfile here
Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht sendenE-Mail sendenICQ-Nummer
Gast






BeitragVerfasst am: So Aug 06, 2006 15:12 Antworten mit ZitatNach oben

Ok - i have gone into phone mode (also confirmed by the Sony Software) and tried connecting - but the below log file is the result..

thx


Logdatei MyPhoneExplorer
************************
Programmversion: 1.4.5
Datum: 06/08/2006


15:10:23.68 Setting Port: 1
15:10:23.68 Setting Baud: 115200
15:10:23.70 Avaiable Ports: COM1=\Device\Serial0; COM2=\Device\Serial1; COM4=Winachsf0; COM7=\Device\w810mdm0; COM8=\Device\w810mdm1; COM9=\Device\w810obex0; COM10=\Device\w810mgmt0;
15:10:24.07 frmSplash geladen
15:10:24.81 Mainfenster wird geladen
15:10:24.98 Sidebar fertig geladen
15:10:24.98 Aktiviere Subclassing
15:10:25.04 UC SMS wird geladen
15:10:25.12 UC Phonebook wird geladen
15:10:25.15 UC Phonebook fertig geladen
15:10:25.15 UC Calls wird geladen
15:10:25.29 UC Organizer wird geladen
15:10:25.40 DoItemUpdate
15:10:25.43 DoItemUpdate fertig
15:10:25.53 UC Notes wird geladen
15:10:25.54 UC Calls wird geladen
15:10:25.57 Setting Lastuser:
15:10:25.57 Lade Userdatenbank:
15:10:25.57 GMT Einstellungen geladen
15:10:25.59 InfoSMS geladen
15:10:25.59 Notizeintrag gesetzt
15:10:25.59 Usermenü aktualisiert
15:10:25.60 Kontakte geladen
15:10:25.60 Organizer geladen
15:10:25.60 Notizen geladen
15:10:25.60 SMS geladen
15:10:25.60 Anrufe geladen
15:10:25.73 Mainfenster fertig geladen
15:10:38.60 Neue COM-Bibliothek wird verwendet
15:10:38.63 Settimeout: RT=2000 WT=200
15:10:39.13 Port 1 wurde geöffnet !
15:10:39.13 [TX]: AT+CGSN
15:10:45.32 Port 1 wird geschlossen
FJ
Site Admin


Anmeldedatum: 15.02.2006
Beiträge: 30420
Wohnort: Tirol

BeitragVerfasst am: So Aug 06, 2006 15:32 Antworten mit ZitatNach oben

Now you have set the wrong COM-Port. COM7 or COM8 should work
Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht sendenE-Mail sendenICQ-Nummer
Gast






BeitragVerfasst am: So Aug 06, 2006 16:04 Antworten mit ZitatNach oben

HAHA - Brilliant - It works...

Thanks for your help.. much appreciated.. Very Happy
Beiträge der letzten Zeit anzeigen:      
Neues Thema eröffnenNeue Antwort erstellen


 Gehe zu:   



Nächstes Thema anzeigen
Vorheriges Thema anzeigen
Du kannst keine Beiträge in dieses Forum schreiben.
Du kannst auf Beiträge in diesem Forum nicht antworten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht bearbeiten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht löschen.
Du kannst an Umfragen in diesem Forum nicht mitmachen.

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Alle Zeiten sind GMT + 1 Stunde
Deutsche Übersetzung von phpBB.de