FJ Software Foren-Übersicht  
 Homepage   •  Suchen   •  FAQ   •  Mitgliederliste   •  Registrieren   •  Login
 Help! run-time errors 440 and 372 Nächstes Thema anzeigen
Vorheriges Thema anzeigen
Neues Thema eröffnenNeue Antwort erstellen
Autor Nachricht
GD61



Anmeldedatum: 18.04.2013
Beiträge: 44

BeitragVerfasst am: Mo Apr 21, 2014 12:45 Antworten mit ZitatNach oben

Hi,
My Phone Explorer ran nicely for several months on my PC Windows 7 x64 bits and with Outlook 2013.
Today I got 2 error messages:

fjsoft SGrid Control.
Run-time error '440'
Automation error Evil or Very Mad

MyPhoneExplorer.
Run-time error '372':
Failed to load control 'PhoneBook' from. Your version of may be outdated. Make sure you are using the version of the control that was provided with your application. Evil or Very Mad

NB: I did not change anything on my PC for weeks excepted the replacement of a screen shot software: Snagit by Greenshot and then by FastStone Capture.
Please help !
Thanks in advance

_________________
GD61
Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
FJ
Site Admin


Anmeldedatum: 15.02.2006
Beiträge: 30446
Wohnort: Tirol

BeitragVerfasst am: Do Apr 24, 2014 00:00 Antworten mit ZitatNach oben

Restart your PC

This messages can appear when you restart MPE very often in the same Windows Session

_________________
Ich bitte um Verständnis daß ich aufgrund des hohen Aufkommens im Forum und meines zeitlichen Rahmens nichtmehr jeden Thread im Forum persönlich lesen bzw. beantworten kann.

Bitte benutzt auch die Forum-Suche bzw. die FAQ
Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht sendenE-Mail sendenICQ-Nummer
GD61



Anmeldedatum: 18.04.2013
Beiträge: 44

BeitragVerfasst am: Fr Apr 25, 2014 14:05 Antworten mit ZitatNach oben

Hi,

I restarted my PC several times but with no avail : always the same errors. Evil or Very Mad
Please help efficiently !
Thanks

_________________
GD61
Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
FJ
Site Admin


Anmeldedatum: 15.02.2006
Beiträge: 30446
Wohnort: Tirol

BeitragVerfasst am: Sa Apr 26, 2014 01:03 Antworten mit ZitatNach oben

OK, then try a reinstall of MyPhoneExplorer

_________________
Ich bitte um Verständnis daß ich aufgrund des hohen Aufkommens im Forum und meines zeitlichen Rahmens nichtmehr jeden Thread im Forum persönlich lesen bzw. beantworten kann.

Bitte benutzt auch die Forum-Suche bzw. die FAQ
Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht sendenE-Mail sendenICQ-Nummer
GD61



Anmeldedatum: 18.04.2013
Beiträge: 44

BeitragVerfasst am: Sa Apr 26, 2014 09:11 Antworten mit ZitatNach oben

Thanks a lot! That worked! Very Happy
What could be the cause of that issue?
Thanks again

_________________
GD61
Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
gkln



Anmeldedatum: 10.08.2013
Beiträge: 12

BeitragVerfasst am: Sa Apr 26, 2014 21:01 Antworten mit ZitatNach oben

FJ hat Folgendes geschrieben:
OK, then try a reinstall of MyPhoneExplorer

Same situation, same error-msgs. (W732EN).
Reinstallation helped also in my case. Thx.
Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
FJ
Site Admin


Anmeldedatum: 15.02.2006
Beiträge: 30446
Wohnort: Tirol

BeitragVerfasst am: Mi Mai 28, 2014 20:45 Antworten mit ZitatNach oben

Hmm, if reinstalling helped then it seems to be a library conflict with another software. Please search your PC for the filename "SSubTmr6.dll" and tell me the paths were the file is located.

_________________
Ich bitte um Verständnis daß ich aufgrund des hohen Aufkommens im Forum und meines zeitlichen Rahmens nichtmehr jeden Thread im Forum persönlich lesen bzw. beantworten kann.

Bitte benutzt auch die Forum-Suche bzw. die FAQ
Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht sendenE-Mail sendenICQ-Nummer
gkln



Anmeldedatum: 10.08.2013
Beiträge: 12

BeitragVerfasst am: Mi Mai 28, 2014 23:03 Antworten mit ZitatNach oben

FJ hat Folgendes geschrieben:
Hmm, if reinstalling helped then it seems to be a library conflict with another software. Please search your PC for the filename "SSubTmr6.dll" and tell me the paths were the file is located.

At present there is only one in "C:\Program Files\MyPhoneExplorer\DLL"

BUT: The Problem arose in April and was solved in April 2014 by reinstalling the MPE. In the meantime - midth of May - I had to reinstall the whole W732EN bc. of problems with the UMBusenumerator. One day I found, that SonyEricson PC Companion could not synchronize any more my J105i Naite Cellphone. At this time I found that _all_ my USB devices were marked with a small yellow exclamation mark in the device Manager and I was not able any more to install any USB driver. Nevertheless, though there were with all USB devices those yellow exclamation marks, some of my USB-devices still worked, also MPE with my Samsung Note GT-N7000, USB-Sticks and Scanner, but not , for example, the SE PC Companion. After many hours search for a solution for this Problem I finally gave up and reinstalled the complete System At the Moment I see two UMBusenumerators and one UM-Bus-Stamm-Busenumerator in the device Manager and all works fine.

Many thanks for your Support!
Sorry for the mismatch of upper- and lower case words, my System is set to german and this Editor here changes letters to capitals beyond my influence.
Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Beiträge der letzten Zeit anzeigen:      
Neues Thema eröffnenNeue Antwort erstellen


 Gehe zu:   



Nächstes Thema anzeigen
Vorheriges Thema anzeigen
Du kannst keine Beiträge in dieses Forum schreiben.
Du kannst auf Beiträge in diesem Forum nicht antworten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht bearbeiten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht löschen.
Du kannst an Umfragen in diesem Forum nicht mitmachen.

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Alle Zeiten sind GMT + 1 Stunde
Deutsche Übersetzung von phpBB.de